Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 04. 2021. 12:49 >> 12:50
4

"PRAVI NOVI"

Zarić: Preispitati ugovor o zakupu Mamule

Nosilac liste "Pravi Novi –Sloboda u našim rukama" Milan Zarić kazao je da spomenike istorije nije trebalo dati u zakup, te da treba preispitati ugovor o zakupu tvrđave Mamula.

"Nosilac liste „Pravi Novi –Sloboda u našim rukama“je sa predsjednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem i kandidatkinjom za odbornicu Katicom Kujačić u okviru posjete Luštici, posjetili su i ostrvo Lastavica sa tvrđavom Mamula koju je bivša vlast dala u dugoročni zakup prije nekoliko godina", saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Zarić smatra da Mamulu, kao jedan od kulturnih spomenika i simbola Herceg Novog, nije trebalo dati u zakup i taj ugovor mora biti preispitan.

"Ovo je jedan od ugovora koji ko zna kako je potpisan. Potrebno je ispitati da li je to urađeno onako kako je trebalo. Po nama ovo se nije smjelo niakada i nikome izdati, jer je ovo jedan spomenik kulture, istorije Boke, a i Crne Gore. Takvi ugovori se moraju poništiti, ukoliko se ispostavi da je bilo, a mi sumnjamo da jeste, zloupotreba i korupcije. To je naš stav od koga nećemo odustati", kazao je Zarić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније