Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 04. 2021. 11:04   >>  11:17 15

LP

Isticanje stranih simbola provokacija

Liberalna partija oštro je osudila isticanje ogromnog jarbola sa stranom zastavom i vjerskim simbolom u Radanovićima, neposredno uz magistralni put Budva-Kotor- Tivat.

"Bez ikakvog rezona podizati ovakva obilježja uz put nije ništa drugo do pokušaj provokacije i obilježavanja teritorije a izazvalo je veliku uznemirenost javnosti u građanskoj državi", poručuju iz LP.

Pozivaju nadležne organe, Tužilaštvo, MUP i komunalnu policiju Kotor, da odmah reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv nepoznatog počinioca.

"Očigledno je da je sve urađeno kao vid guranja prsta u oko i provokacije kako državnih i lokalnih organa tako i građana na najfrekfentnijoj saobraćajnici u Crnoj Gori, a u suprotnosti je sa više zakona Crne Gore. Osobe sumnjive pozadine u vezi sa vojnim službama i drugim organizacijama, ali sa nesumnjivom misijom i zadatkom u Crnoj Gori, nastavljaju da rovare ovim krajem i da podrijevaju državu i identitet za interese neke treće strane van Crne Gore. Tome se mora stati na kraj kako bi se krenulo na put ozdravljenja građanskih odnosa", poručuju iz LP.

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније