Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2021. 21:28 >> 22:26
1

DEMOKRATE PLJEVLJA

"Građani pamte nemar, Lalović da podnese ostavku"

Umjesto što se prihvatio veoma odgovorne funkcije direktora Opšte bolnice Pljelja i privilegija koje nosi ta pozicija, Erduanu Laloviću bi pametnije bilo da podnese ostavku i vrati se svom prethodnom poslu po kome je bio poznat i cijenjen u našem gradu, navodi se u saopštenju pljevaljskog odbora Demokrata. Ističu da je Lalovića i lokalni krizni štab odavno trebalo da zabrine alarmantno stanje prouzrokovano enormnim povećanjem broja zaraženih virusom Kovid 19 u opštini Pljevlja.

 "Loša komunikacija sa zaposlenim, favorizovanje pojedinaca u okviru kolektiva, partijsko zapošljavanje i ono sto je najveći problem katastrofalne organizacione sposobnosti su činjenice koje karakterišu mandat Erduana Lalovića direktora Opšte bolnice Pljevlja. Osnovna i najvažnija stvar koju je trebalo da obezbijedi pomenuti direktor, jeste prostor koji bi mogao primiti veći broj pacijenata za slučaj povećanja broja zaraženih, što gospodin Lalović, kao neko ko je najodgovorniji nije obezbijedio. Istini za volju, u tome mu je neophodnu pomoć trebalo da pruži Opštinski tim za zaštitu i spašavanje koji prije par dana donese zaključke i predloži Dom Vojske kao privremenu Kovid bolnicu i na tome se priča završi", piše u saopštenju. 

Demokrate ističu da građani pamte neodgovorno ponašanje.

"Pozivamo vas da u što kraćem roku preduzmete neophodne mjere, napravite komunikaciju sa ministarkom zdravlja i obezbijedite veći broj kreveta za smještaj zaraženih i rezultat, sasvim sigurno, neće izostati", zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније