Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 12. 2020. 20:22 >> 20:22
12

BRAJOVIĆ

"Ovu godinu da zaboravimo što prije"

Godina koju ispraćamo je po mnogo čemu zaslužila da je zaboravimo što prije, poručio je lider Socijaldemokrata Ivan Brajović.

"Nešto što dijelimo sa cijelim svijetom je pandemija COVID19, koja je život svih potpuno promijenila. Ništa više neće biti isto ni kada tu pošast pobijedimo. Naša crnogorska politička stvarnost i dešavanja tokom 2020, a pogotovo u posljednjem kvartalu ove godine, vraćaju nas u sumorne devedesete godine prošlog vijeka. U vrijeme za koje smo mislili da se nikada ne može ponoviti", kazao je Brajović.

Ali prostor za optimizam moramo stvarati mi, poštovani prijatelji. Svaki časni građanin Crne Gore u ovom trenutku treba da zna da je upravo on nosilac svih odluka. Energija koja se pokrenula mora biti lišena svake liderske i partijske uskogrudosti", napisao je Brajović na Tviteru i dodao:

"Samo je naša država važna, samo je Crna Gora vječna. Želim vam dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću", poručio je Brajović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније