Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

10. 07. 2020. 11:35   >>  11:39 7

ADŽIĆ KRAPOVIĆU

"Demokrate da se dogovore sa DF-om"

Potpredsjednik URA Filip Adžić poručio je potpredsjedniku Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću da je pobjednički model za smjenu DPS-a da URA okupi građanske snage u Crnoj Gori, a Demokrate i DF, koje imaju srodno biračko tijelo, izađu zajedno i poslušaju glas naroda.

Adžić je odgovorio na Krapovićevu izjavu saopštenu dnenom listu “Dan” u kojoj je apelovao na Građanski pokret URA da prihvati jednistvenu listu opozicije, kako se ne bi rasipali glasovi na izborima 30. avgusta.

"Prestanite više sa izgovorima i skrivanjem, tražeći krivica na drugim adresama - to vam više neće proći! Izvolite, dogovorite se sa Demokratskim frontom”, poručio je Adžić Krapoviću.

Adžić je istakao da je cilj svih dobronamjernih građana smjena režima i spasavanje Crne Gore i da opoziciji zato treba najbolji model.

“Pobjednički model za smjenu DPS-a je da URA okupi građanske snage u Crnoj Gori, a Demokrate i DF, koje imaju srodno biračko tijelo, izađu zajedno i poslušaju glas naroda”, naglasio je Adžić.

On je na kraju poručio i da je energija URA isključivo usmjerena na smjenu DPS-a i da se zbog toga ne žele, kako je kazao, trošiti na unutarpolitička prepucavanja.

“To ostavljamo vama”, zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније