Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

02. 07. 2020. 13:30 >> 13:32

SNP BERANE

Jedinstvena lista model za pobjedu na izborima

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije u Beranama je sa sinoćnje sjednice poslao nedvosmislenu poruku da je jedinstvena lista model sigurne pobjede na izborima i da zajedničko djelovanje u Beranama, Herceg Novom, Budvi i drugim gradovima šalje jasan signal o neophodnosti ujedinjenog opozicionog djelovanja.

Kako se ističe u saopštenju SNP Berane, jednoglasan je zaključak da ta partija svojom moralnom i odgovornom politikom ima da zaustavi ekonomski, moralni i svaki drugi sunovrat, do kojeg je dovela aktuelna politika DPS-a, SD-a i BS.

"Partija bilježi konstantan rast, ali nam nije samo to prioritet, već što skorija smjena režima Mila Đukanovića. Evropski put nema alternativu, iako nas je politika DPS-a udaljila od tog puta svojim koruptivnim djelovanjem, kriminalizacijom institucija, nepoštovanjem ljudskih sloboda i uništavanjem nezavisnih medijskih sloboda. Kruna antidemokratske politike i vrhunac podjela u crnogorskom društvu predstavlja sramno usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji predstavlja i vrhunac podjela u našem društvu", napominju u SNP.

Beranski SNP je iskazao spremnost i za samostalan nastup, uz još jednu poruku da je najbolje da se čuje glas naroda, pobijedimo lične i političke sujete i donesemo odluku o zajedničkom opozicionom djelovanju u susret parlamentarnim izborima.

Sinoćnoj sjednici OO Berane prisustvovalo je rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Dragoslavom Dadom Šćekićem i Draganom Ivanovićem, i sekretarom IO SNP CG Draganom Vukićem.

Jednoglasno je zaključeno da beranski opštinski odbor daje svoj maksimum u ispunjavanju partijskih obaveza i sprovođenju programskih ciljeva i u tom pravcu je dobio punu podršku rukovodstva partije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније