Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 06. 2020. 20:05 >> 20:04
1

DF REAGOVAO

"Jedini 'grijeh' što štite izbornu volju Budvana"

Uhapšenim članovima Demokratskog fronta (DF) Jasni Dokić, Draganu Božoviću i Draganu Krapoviću je jedini "grijeh" što su odani svom gradu i građanima i što štite izbornu volju Budvana, saopštio je u reagovanju Demokratski front (DF).

Ističu da nema kraja, kako navode, podmetačinama i sramnim radnjama Specijalnog državnog tužilaštva.

"Nakon terora koji SDT sprovodi nad DF i njegovim liderima i montiranja dokaza u lažnom državnom udaru, na red su došli naši i drugi opozicioni funkcioneri iz Budve, čiji je jedini 'grijeh' što su odani svom gradu i građanima i što štite izbornu volju Budvana", navode u saopštenju.

Hapšenje Jasne Dokić, Dragana Božovića i Dragana Krapovića dokazuje još jednom da su lica iz SDT spremna da se služe, kako navode, najsramnijim podvalama.

"Ima li većeg poniženja za Katnića nego hapšenje Jasne Dokić, časne žene, majke, koja svoju funkciju direktora Vodovoda obavlja pošteno i odgovorno. Međutim, upravo je njen grijeh to što svoj posao radi pošteno i odgovorno", zaključili su u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније