Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina ]

22. 06. 2020. 09:45 >> 09:53
1

RAZRJEŠENJE KRIZE

Kuč zakazala konsultacije za četvrtak

Vršilac dužnosti predsjednice budvanske Skupštine Snežana Kuč zakazala je za četvrtak konsultacije sa predsjednicima odborničkih klubova povodom naredne sjednice parlamenta i aktuelne političke situacije.

Kuč je nedavno za predsjedicu Skupštine izabrala većina od 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

U pozivu Kuč odborničkim klubovima navodi se da je tema sastanka konsultacije u vezi sa radom na narednoj sjednici Skupštine opštine Budva i razgovor povodom aktuelne političke situacije.

Tenzije u Budvi nastale su nakon što je nova većina izglasala nepovjerenje doskorašnjim predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Marku Careviću i Krstu Radoviću.

Kuč i vrišlac dužnosti predsjednik Opštine Vladimir Bulatović razgovarali su u petak sa Carevićem i Radovićem o aktuelnoj političkoj situaciji i smirivanju tenzija.

Kuč i Bulatović došli na posao

Inače, vršioci dužnosti predsjednika Opštine Vladimir Bulatović i SO Budva Snežana Kuč došli su jutros na svoja radna mjesta. Oni su u zgradu opštine, koju obezbjeđuje privatno obezbjeđenje, ušli na sporedni ulaz.

Bulatović i Kuč su ušli u zgradu lokalne uprave, iako je u petak postignut načelni dogovor da niko od razriješenog i novog rukovodstva ne ide na posao dok traje dijalog o prevazilaženju političke krize i smirivanja tenzija, koje su u Budvi uslijedile nakon što je nova većina izglasala nepovjerenje doskorašnjim predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Marku Careviću i Krstu Radoviću.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније