Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

23. 02. 2020. 16:31   >>  16:30

OMLADINA SD-A

Jednoglasno za Brajovića, Šehovića i Orlandića

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore, na zajedničkom sastanku Glavnog odbora i Predsjedništva, dala je jedinstvenu podršku Ivanu Brajoviću za još jedan mandat na mjestu predsjednika, a Damiru Šehoviću i Miću Orlandiću za potpredsjednike partije.

U SD vjeruju da će ostvariti odličan rezultat na izborima u Tivtu, što je, kako su kazali, od posebne važnosti za otvaranje nove perspektive u tom gradu, koji bez obzira na napredak ostvaren prethodnih godina, mora bolje.

“Analizom aktuelne političke situacije, zaključili smo da se Crna Gora nalazi na političkoj raskrsnici, zbog čega ne smije napraviti pogrešan izbor. Između onih koji podrivaju suverenitet sopstvene države, koju bi da podijele po etničkom principu i da je kao takvu vrate u prošlost, i nas Socijaldemokrata za koje je njen građanski karakter najznačajnije ostvarenje na putu ka evropskoj budućnosti kojoj smo okrenuti, mislimo da izbor i nije tako težak za bilo kog mladog čovjeka koji na ozbiljan način promišlja o svojoj perspektivi”, konstatovano je na sjednici.

To što, kako je istaknuto na sastanku, sve više, posebno mladih ljudi, prilazi Socijaldemokratam Tivta je najbolji pokazatelj ne samo da će i ovoga puta SD postići sjajan rezultat, nego i da sve više Tivćana, u njima prepoznaje pristojne ljude koji rade i ostavruju zapažene rezultate u svojim resorima ali i potencijal za promjenu pojedinih loših odluka kojih je nažalost u prethodnom periodu bilo.

“Imajući u vidu dosadašnje veoma uspješno rukovođenje partijom, kao i podatak da smo jedini politički subjekt u Crnoj Gori čija podrška na svim izborima konstantno raste, dajemo jednoglasnu podršku za još jedan mandat Ivanu Brajoviću na mjestu predsjednika i Damiru Šehoviću i Miću Orlandiću za mjesto potpredsjednika partije”, zaključeno je na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik OSD CG Emil Đokić.

Na sjednici je usvojena i listu kandidata za članove Glavnog odbora koji će se birati na predstojećem Kongresu, a posebno je istaknuta statutarna odredba kojom se propisuje da mladi ispod 30 godina moraju biti zastupljeni sa najmanje 20% predstavnika u tom najvišem partijskom organu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније