Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

02. 12. 2019. 19:40 >> 19:40

GARDEROBA, HRANA, ĆEBAD...

Omladina SD-a sakupila pomoć za pogođene zemljotresom

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore (OSD CG) organizovala je prikupljanje pomoći za pogođene zemljotresom u Albaniji.

"Duboko pogođeni tragedijom koja je zadesila naše komšije i prijatelje, odlučili smo da, koliko je to u našoj mogućnosti, pomognemo stanovništvu koje je pogođeno zemljotresom u Albaniji", saopštio je predsjednik OSD CG Emil Đokić.

Omladina Socijaldemokrata je, kako je naveo, svu sakupljenu garderobu, obuću, ćebad, sredstva za higijenu i hranu danas predala Crvenom krstu Crne Gore koji će, shodno potrebama tamošnjeg stanovništva, slati namirnice. Takođe, prikupljeno je i 3.090 eura koje su uplatili na žiro račun koji je otvoren za pomoć pogođenima.

"Ovom prilikom bih želio da se zahvalim svim članovima i aktivistima OSD CG koji su se odazvali našoj akciji, svim ostalim članovima Socijaldemokrata Crne Gore koji su na našu inicijativu reagovali i pomogli, kao i svim građanima dobre volje koji su se, bez obzira na njihovu političku pripadnost, odazvali istoj", naveo je Đokić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније