Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 01. 2020. 11:53   >>  11:58

BCG

Traže besplatnu sportsku rekreaciju barske djece

Predsjednik odborničkog kluba BCG Stevo Novaković poručio je da odbornici Biram Crnu Goru iz Bara jedva čekaju sjednicu Skupštine Opštine kako bi diskutovali o predlogu da se izdvoji novac za besplatno bavljenje sportom sve djece u Baru.

Novaković ističe da je sjednica SO odgođena iako su građani Bara sa velikom pažnjom očekivali nastavak.

“Ne bi to bilo prvi put da se neka sjednica odgađa, ali je ova sjednica izuzetno bitna. Na ovoj sjednici trebalo da se donese dosta bitnih odluka za funkcionisanje javnih preduzeća u našem gradu”, navodis e u saopštenju.

Novaković podsjeća da su na dnevnom redu Skupštine Opštine programi rada za 2020-tu godinu Vodovoda i kanalizacije, Komunalnih djelatnosti, Sportsko-rekreativnog centra, Lovstva, Kulturnog centra i Turističke organizacije Bar.

Novaković naglašava da je za Biram Crnu Goru od izuzetnog značaja i tačka 9 ovog zasijedanja, a koja se tiče Strategije razvoja sporta na teritoriji opštine Bar u periodu od 2019. do 2021.

“Naša odbornica Sonja Simonovska je već iznijela predlog kada smo diskutovali o budžetu grada da se izdvoji novac za besplatno bavljenje sportom sve djece u Baru i zato mi jedva čekamo nastavak sjednice za koju se nadamo da će konačno biti održana i završena", ističe Stevo Novaković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније