Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

22. 01. 2020. 07:00   >>  07:00 15

NE VIDI SEBE U POLITICI

Miodrag Čučka napustio Crnogorsku

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka podnio je ostavku na sve funkcije u stranci, uključujući i funkciju odbornika u Skupštini opštine Budva, saznaje Pobjeda.

Čučka je Pobjedi potvrdio da je napustio Crnogorsku, ali nije želio da navodi konkretne razloge zbog kojih se odlučio na napuštanje partije u kojoj je bio od njenog osnivanja, osim što je kratko prokomentarisao kako je "sve izgubilo smisao".

"Zbog politike sam zapostavio mnogobrojne privatne obaveze, kojima ću sada dati prioritet. Ne vidim se više u politici, niti ovakva politika ima ikakvog smisla", kazao je Čučka u kratkoj izjavi.

Dobro obaviješteni izvori Pobjede, međutim, navode da je Čučkina odluka moralni čin i rezultat ličnog neslaganja sa politikom koju vodi lider Crnogorske Vladimir Pavićević.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније