Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG; Objavila: J.B.Č. ]

23. 09. 2019. 18:11 >> 21:43
1

IZBORNI ZAKONI

Bez dogovora na sjednici Odbora

Odbor za reformu izbornog zakonodavstva, ni nakon četvoročasovne sjednice, nije utvrdio dnevni red.

Članovi Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva nijesu danas raspravljali o predloženom dnevnom redu jer se nijesu mogli dogovoriti da li bi to tijelo trebalo da čine pododbori ili radne grupe.

Demokrate su uoči sjednice, kako je saopštio predsjednik Odbora Branimir Gvozdenović, predložile dopunu dnevnog reda. Tražili su da se raspravlja o predlogu poslovnika o radu Odbora, kao i o načinu uređenja sastava Odbora.

Predstavnik Demokrata Momo Koprivica tvrdi da oni žele pravila koja će da regulišu rad Odbora, a DPS opstrukciju procesa.

S druge strane, Predrag Sekulić iz DPS-a je ocijenio da je riječ o političkoj opstrukciji upravo od strane Demokrata.

Izjašnjavanje o predlogu poslovnika o radu Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstava koji su dale Demokrate je odloženo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније