Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

14. 08. 2019. 13:17 >> 13:17
6

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

DF i DPS polovine iste trule jabuke

DF i DPS su dvije polovine iste trule jabuke, poručio je predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević.

Pavićević je pozdravio izjavu Đorđija Vujovića, funkcionera budvanskog DF-a, koji se, kako navodi, na politički odgovoran i pristojan način ogradio od "primitivnog saopštenja čiji su autori lideri ili neko od trojice lidera Demokratskog fronta".

Odbornik Demokratskog fronta u SO Budva Đorđije Vujović saopštio je da nije autor saopštenja, koje je u njegovo ime poslao Demokratski fronta, a koje je zbog “svog nepristojnog saržaja izazvao političku ujidurmu, kritiku cjelokupne javnosti, pa i tenzije u okviru vladajuće koalicije u Budvi”.

„Vujović je svojom izjavom poručio da sumnja da su mu lideri DF organizovali političku namještaljku, te da takav način vođenja politike od strane lidera DF-a ne može doprinijeti očuvanju mukom stečene vlasti u Budvi“, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da je sada svima jasno da je namjera lidera Demokratskog fronta da Budvu vrate onima koji su pobijeđeni 2016. godine.

„Lideri Demokratskog fronta su postupili kukavički i prizemno. Svom članu i funkcioneru su podmetnuli prljavi tekst i pustili u javnost bez njegovog odobrenja, što je gospodin Vujović i potvrdio. U kontinuitetu govorim da su DF i DPS dvije polovine iste trule jabuke, a danas imamo čisti i javnosti dostupan dokaz za to. Zato još jednom pozivam sve građanske i emancipatorske političke formacije u Crnoj Gori da zajednički radimo da lideri DF i DPS što prije prestanu presudno da utiču na političke procese u našoj državi“, zaključio je Pavićević.

Pavićević je zaključio da je svojom izjavom Vujović potvrdio njegov stav da u svim opozicionim partijama ima časnih, civilizovanih i poštenih ljudi sa kojima može da se radi i vrši vlast.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније