Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 04. 2019. 18:39 >> 18:40
4

ČUČKA POZVAO NA PROTEST

"Mora da se poštuje volja građana"

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka pozvao je građane Kotora da se u srijedu, 24. aprila okupe u 11 sati ispred Skupštine opštine Kotor kako bi još jednom poručili da kako u drugim mjestima, tako i u Kotoru, mora da se poštuje izborna volja građana.

 

“Nelegitiman je bilo kakav pokušaj prekrajanja izborne volje Kotorana koji su na prošlim izborima glasali za promjene. Kotorani to treba glasno da kažu na dan kada je zakazana sjednica Skupštine opštine i da zaštite ono za šta su se izborili 2016. godine”, izjavio je Čučka.

Čučka je naveo da slučaj Budve može Kotoranima da bude model za funkcionisanje vlasti. 

“U Budvi imamo sličnu situaciju, veliki broj aktera koji učestvuje u vlasti, oko istih pitanja često različito mislimo, to je dio pluralizma u kojem živimo. Ali se opstanak vlasti i prvog čovjeka Opštine ne dovodi u pitanje jer ni Budvu ni Kotor ne smijemo da damo onima za koje su građani na izborima rekli da moraju da budu promijenjeni. Budva je najbolji primjer da se pokaže da možemo zajedno, a građani Kotora su ti koji svoje predstavnike u SO Kotor sjutra treba na to još jednom da podsjete”, zaključio je Čučka.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније