Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

27. 03. 2019. 11:38 >> 11:03
29

SNP POZIVA

Lideri opozicije i organizatori protesta da sjednu za sto

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je sve lidere opozicije i organizatore protesta za isti sto.

Podsjećamo, organizatori protesta "Odupri se - 97000" saopštili su da su uputili poziv liderima parlamentarnih opozicionih partija da danas na zajedničkom sastanku razriješe preostale nedoumice.

"Širom Evropske unije protesti su normalan način izražavanja mišljenja građana, pa su i protesti crnogorskih građana, koji se dešavaju posljednjih nekoliko mjeseci, od strane zvaničnika EU ocijenjeni kao adekvatan odgovor na probleme koji ih decenijama tište. Energije koja se probudila u narodu moraju biti svjesni kako organizatori protesta, tako i lideri opozicionih političkih partija koji ne smiju dozvoliti da se ona raspe, posebno pod uticajem djelovanja javnih i tajnih službi DPS režima", navode iz SNP-a.

Ako Evropska unija, u čijim se državama članicama izlazi na ulice i za mnogo manje stvari, nije opoziciji alternativa, tako ni jedinstvo za smjenu režima ne smije da bude alternativa, ocjenjuju iz SNP-a.

"Niko ne smije, niti ima pravo da guši narodni bunt protiv vlasti koja je Crnu Goru u posljednje tri decenije podijelila po svim mogućim šavovima, a njene građane dovela na rub egzistencije. U cilju postizanja zajedničkog cilja – smjene DPS-a i njihovih satelita, nadamo se da će večeras svi doći na sastanak i da niko neće bojkotovati građane koji su im dali mandat", saopštio je SNP.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније