Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

13. 02. 2019. 14:24 >> 14:09
2

DIVANOVIĆ PORUČIO

Kod Demokrata raste samo nervoza

Demokratskoj partiji socijalista važno je da Crna Gora nastavi putem stabilnosti kao razvijena, proevroatlanska demokratija, poručio je poslanika DPS-a Nikola Divanović.

On kaže da je jasna poruka DPS-a svim partijama, a to je da se vlast nikako ne može osvojiti zaobilaznim putem.

"Vlast se može osvojiti jedino demokratski izraženom voljom građana na izborima i tu vam ne mogu pomoći ni protesti, ni montirane afere", poručio je Divanović.

Komentarišući politiku Demokrata, on je naveo da u toj partiji jedino raste nervoza u posljednje vrijeme.

"Dijelom zbog toga što osvjedočeno imaju jednu potpunu neproduktivnost bojkota svih institucija, s druge strane zbog toga što ne uspijevaju da uđu u biračko tijelo DF-a i na taj način povrate lidersku poziciju u opoziciji, naravno", naveo je Divanović.

Vjeruje da je URA svjesna da je poslužila “Koaliciji za 21. vijek” kao dekor kojim su Demokrate pokušale da zakamufliraju svoju "bazičnu, nacionalističku ideologiju i sa druge strane svjesni da sa 1,23 odsto podrške su prinuđeni i primorani da vrlo često prave političke akrobacije".

"Nama u DPS-u je manje važno da li će Demokrate uspjeti da politički profitiraju na štetu DF-a, odnosno da li će URA u ovom novom političkom zagrljaju izvršiti politički harakiri", zaključio je Divanović.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније