Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 08. 2018. 07:23 >> 13:04
40

U BEOGRAD

Kod Vučića će Knežević, Bulatović, Bojović...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je juče da će se u nedjelju sastati u Beogradu sa predstavnicima svih srpskih političkih partija iz Crne Gore.

Prema saznanjima Pobjede, od srpskog predsjednika pozive su dobili Nova srpska demokratija Andrije Mandića, Demokratska narodna partija Milana Kneževića, Prava Crna Gora Marka Milačića, Srpski nacionalni savjet Momčila Vuksanovića, predstavnici Matice srpske, kao i predstavnici Srpske kuće.

Po izvorima Pobjede koji su pozvani na sastanak u Beograd, sa Vučićem će se razgovarati o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori, ali i o položaju i imovini Srpske pravoslavne crkve.

Iz Kneževićevog DNP-a Pobjedi je potvrđeno da će lider te stranke prisustvovati sastanku sa Vučićem.

"S obzirom na to da su odlukom Višeg suda predsjedniku DNP-a vraćene putne isprave i omogućeno da napušta teritoriju Crne Gore uz obavezno petnaestodnevno javljanje u Centar bezbjednosti, sastanku će u ime DNP-a prisustvovati Milan Knežević, kao i Predrag Bulatović i Vladisav Bojović", saopšteno je iz DNP-a.

Iz Nove srpske demokratije za Pobjedu nijesu mogli precizirati ko će ići na sastanak sa Vučićem.

"Danas ćemo odrediti konačni sastav tima", saopšteno je iz ove partije.

 

Пратите нас на

Коментари40

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније