Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

18. 06. 2018. 16:36   >>  16:29 4

PRAVA CRNA GORA

Milačić uručio prve članske karte

Prava Crna Gora je uručila prve članske karte, i time simbolično najavila snaženje partijske infrastrukture, saopšteno je iz te partije.

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, na koktelu upriličenom tim povodom u prostorijama partije, istakao je da je za svega tri mjeseca od osnivanja pređen veliki put, koji je podrazumijevao i učešće u dva izborna procesa.

Istovremeno, Milačić je naglasio da su do sada ostvareni realni rezultati imajući u vidu činjenicu da je partija osnovana prije svega tri mjeseca i da je partijska infrastruktura u izgradnji, da je postignut parlamentarni status u nekoliko opština, te da sve to skupa daje snažan vjetar u leđa ka daljem partijskom jačanju.

Milačić je, pored postojećih u Podgorici, Baru i Nikšiću, najavio formiranje opštinskih odbora i otvaranje kancelarija u svim većim opštinama, u najskorijem periodu.

Predsjednik Prave Crne Gore je pozvao sve one koji politiku doživljavaju na sličan ili isti način, da se pridruže Pravoj Crnoj Gori.

"Kako bi zajedničkim snagama i na kulturan i moderan način, stali u odbranu ideje koju predstavljamo – ideje koja je danas ugrožena i napadnuta sa svih strana i iz svih oružja", poručio je Milačić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније