Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

08. 03. 2018. 13:26 >> 13:24
1

JOKOVIĆ OPOZICIJI

Dogovor pa ime kandidata

Opozicija treba prvo da se dogovori o zajedničkom kandidatu za predsjedničke izbore, pa onda da saopšti javnosti njegovo ime, smatra lider Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimir Joković.

On je podsjetio da se SNP od početka zalagao za nestranačkog kandidata.

„Jer smo u potpunosti ubijeđeni da je jedino nestranački kandidat, koga će nesebično podržati sve opozicione parlamentarne i vanparlamentarne partije, jedini ključ za uspjeh na predsjedničkim izborima“, dodao je Joković.

On je kazao agenciji MINA da će SNP nastaviti konsultacije sa svim opozicionim partijama.

Na pitanje da li će se predstavnici opozicije sastati, on je rekao da će možda biti sastanka ali, kako je naveo, to može i u neposrednoj komunikaciji.

Upitan da li se pominju novi kandidati, nakon što su dvoje koji su ranije pominjani odustali, on je rekao da „ima novih imena“.

„Ali ne bismo sad o tome. Mislim da se i tada preuranilo, i zbog toga nije došlo do dogovora, pa su kandidati poslije odustajali kad nijesu dobili apsolutnu podršku opozicije. Prvo je trebalo napraviti dogovor, pa onda obavijestiti javnost o imenu kandidata“, naveo je Joković.

Na pitanje da li SNP ima spremno rješenje u slučaju da ne dođe do dogovora, on je rekao da odluku o tome donosi Glavni odbor stranke.

„I mi ćemo definitivno svoj stav zauzeti na Glavnom odboru i odrediti se povodom izbora“, dodao je Joković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније