Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

17. 02. 2018. 10:20 >> 10:20
5

ČARMAK PORUČIO

Opozicija opet razočarala

Parlamentarna opozicija juče je, po ko zna koji put, potvrdila da nije dorasla političkom trenutku u kojem se zadesila. Umjesto da građani Crne Gore dobiju ime zajedničkog opozicionog kandidata za predsjedničke izbore i plan kako da se na efikasan način suprostavimo režimskom kandidatu doživjeli smo još jedno razočarenje, poručuju iz Prave Crne Gore.

Božidar Čarmak, iz Prave Crne Gore, kaže da je očekivao da će se prevazići liderske sujete, zaboraviti nesporazumi i da će se svi prisutni na sastanku izdići iznad neozbiljnosti. 

"Izgleda da smo se prevarili. Očigledno da je ovo bio još jedan sastanak na kome su se predstavnici opozicije ponašali kao ljudi koji voze sobno biciklo: okreću pedale, ne pomjerajući se", navodi Čarmak u izjavi za medije.

Kandidat aktuelnog, tri decenije nesmjenjivog režima neće se pobijediti sam, kaže Čarmak i dodaje da su jedni neozbiljni, drugi odustaju.

"Ni jedno, ni drugo nije dobro za Crnu Goru", kazao je Čarmak.

Moramo, kaže da pokažemo da znamo šta hoćemo, da izađemo na crtu, ali ozbiljno i stabilno, onako kako dolikuje trenutku.

"Osim borbe za nova radna mjesta i više investicija, borbe za stvaranje šansi za mlade, ali i duhovnu obnovu ove zemlje, jasno je da je ovoj zemlji potrebna i kredibilna alternativa. Ovako, vidimo, ne ide. Zbog svega toga Prava Crna Gora - kao nova i dominantno mlada politička snaga u državi - ima obavezu da odgovori ovom političkom trenutku zbog svih građana koji očekuju promjene u Crnoj Gori, gotovo trideset godina", poručuje Čarmak.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније