Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

15. 01. 2018. 14:05 >> 13:54
7

DPS-SD-BS

Berane će krenuti putem oporavka

Nakon 4. februara Berane će krenuti putem oporavka od najgore vlasti koju je ikad imalo, poručuju iz koalicije DPS-SD-BS.

„Zajedničkim snagama učinićemo da Berane postane grad kakav naše Beranke i Beranci zaslužuju - uređen, perspektivan za mlade, grad šansi i izazova“, navodi se u saopštenju koji potpisuje beranski odbor DPS-a.

Koalicija DPS - SD – BS, kako navode u saopštenju, okupila je sposobne i uglavnom mlade Beranke i Berance koji vole taj grad i koji su u narednom četvorogodišem periodu spremni da svoje znanje, entuzijazam, kreativnost i energiju ulože kako bi Berane dobilo mjesto koje zaslužuje, a njegovi građani osjetili promjene u kvalitetu života i standardu.

„Da bismo to postigli, moramo da razvijamo naše turističke potencijale jer ako ih na pravi način iskoristimo, oni će osim atrakcije za turiste predstavljati i izvor novih radnih mesta za naše građane“, navodi se u saopštenju beranskog DPS-a.

Planiraju da, kako ističu, otvore kacelariju Investiciono razvojnog fonda kako bi svaka uspješna preduzetnička ideja bila finansijski podržana od države kao i da oživimo biznis zonu na Rudešu.

„Želimo da mladi ljudi svoju egzistenciju zasnivaju na radu u gradu u kome su se rodili i iz koga su potekli. U tom smislu, omogućićemo da se broj i kvalitet vrtića i škola poveća, otvorićemo novo obdanište, rekonstruisati seoske škole, osnovcima obezbijediti besplatne udžbenike, a studentima prostor za njihove vannastavne aktivnosti koje se realizuju kroz Studentski klub“, poručuju iz DPS-a.

Kažu i da Berane nije zaslužilo vlast kakvu je prije četiri godine dobilo.

„Koalicija DF i SNP koja se iz samo njima znanih razloga prozvala "Zdravo Berane", uradila je sve da naš grad bude primjer loše, neorganizovane vlasti koja ništa za građane nije uradila! Grad je zapustila, a cijeli mandat je posvetila isključivo ispunjenju svoji partijskih i ličnih interesa“, poručuju iz beranskog DPS-a.

Navode i da Berane zaslužuje i više, i bolje. Iz DPS-a poručuju da izvršna vlast ulaže maksimalne napore da razvije Sjevernu Crnu Goru i učini je motorom crnogorske privrede.

Uz dobru saradnju sa Vladom, sigurni smo da ćemo sve što smo zacrtali u našem izbornim programu i ostvariti. Politički avanturisti i rušitelji nemaju šta da traže u našem gradu“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније