Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 14:36 >> 14:05
6

DPS BERANE

"Demokrate pokušavaju da prevare glasače"

Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ako se lijepo upakuje, dio aktuelne beranske vlasti koji sada posluje pod novom firmom “Demokrate” pokušavaju zamjenom teza da još jednom prevare glasače u Beranama, saopštio je Opštinski odbor DPS Berane.

"Gospodo crvenokravataši, nijesu građanke i građani Berana kratkog pamćenja da ne znaju da ste i vi prije četri godine bili dio koalicije koja vlada u Beranama i koja je ovaj grad dovela do ruba propasti", navode iz DPS-a.

Ističu da su Demokratama isti ljudi na izbornoj listi, te da im je isti i program.

"Iako ste se prepakovali u novo pakovanje i promjenili dizajn, vide građani da su vam iste osobe na izbornoj listi i da vam je gubitnički program isti. Ostavili ste Dada i družinu, ne zato što ste drugačiji, nego zato što nijeste zadovoljili svoje lične apetite. Iznikli iz istog šinjela, demokravataši nijesu još uvijek spremni da dijelu nekadašnje zajedničke cjeline, sada razbijene u paramparčad, upute zabrinutost zbog lošeg vođenja Berana, nego im je, gle čuda, kriva Demokratska partija socijalista. Umjesto toga, oni najavljuju da će da smijene sa vlasti DPS, a mi ih podsjećamo da su na vlasti u Beranama njihovi izbornici, te da će svi zajedno, voljom građana, u februaru odlepršati sa funkcija poput svog bijelog goluba", saopštio je DPS Berane.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније