Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 12. 2017. 14:56 >> 14:23

SPREMNI ZA IZBORE

URA će ovih dana predati izbornu listu

URA je spremna za lokalne izbore u Ulcinju naredne godine a ovih dana predaće i izbornu listu saopšteno je iz opštinskog odbora.

Predsjednik pokreta URA, Dritan Abazović je na novogodišnjem koktelu za članove, simpatizere kazao da je 2017.godina bila izuzetno uspješna za ulcinjski odbor, te da je URA spremna za lokalne izbore naredne godine.

"Pripremili smo pobjednički program odnosno politike za 16 oblasti ( https://ura-ulqin.jimdosite.com/) Međutim, ono što je najbitnije, URA nudi i nove kadrove. Nudi nekompromitovane, mlade intelektualce, koji vole svoj grad i koji su spremni uložiti svoje znanje, kreativnost i energiju u nastojanju da Ulcinj ponovo bude ono što zaslužuje - regionalni centar privrede, poljoprivrede, zdravstvenog turizma, ekologije, kulture! Imamo sve što treba da postanemo najprosperitetniji grad u državi. Nakon promjena u februaru krećemo još snažnije u realizaciju te misije", kazao je Abazović.

Direktor Zanatske komore Crne Gore i Udruženja hotela Crne Gore, Boris Marđonović koji je osmislio kampanju #URAzaUlcinj, kazao je da je ta partija odlučna da pobijedi na izborima, da pokaže i dokaže da može bolje.

"Spremili smo pobjednički program, kojeg svi moramo podržati zajedno. Nije bitno ko je pripadao ili pripada kojoj političkoj opciji. Gradu je neophodna nova snaga i energija. Svima, kojima je stalo do Ulcinja, prihvatiće ova rješenja kao temelj budućeg razvoja", naglasio je Marđonović.

Iz odbora pokreta URA u Ulcinju napominju da su izbornu kampanju započeli još 25. decembra i da ona predviđa brojne aktivnosti.

"Narednih dana ćemo predati izbornu listu pod nazivom '#URAzaUlcinj #UlcinjNovimGenracijama'", zaključuju u ulcinjskoj Uri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније