Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 12. 2017. 18:28 >> 17:59
6

ODGOVOR DEMOKRATA

DPS boli pad rejtinga

Demokratsku partiju socijalista (DPS) boli strmoglavi pad rejtinga, pa od minusa pokušava da napravi plus, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

 

Oni su reagovali na saopštenje DPS-a, u kojem su ocijenjene kao manipulacijoe tvrdnje Demokrata da je ta partija pobijedila na lokalnim izborima u tri primorske opštine.

"Gospodo iz flomaster organizacije DPS, da vas ne boli strmoglavi pad rejtinga, ne bi vi ni reagovali niti pokušavali od minusa praviti plus. Da vam Demokrate nijesu pomrsile račune i da nijeste svjesni političkog potopa koji vam slijedi, ne bi vi serijom saopštenja pravdali gubitke koji su vidljivi svakom građaninu Crne Gore. Ono što ste silom postigli u vašim nekada uporištima, nije nikakva pobjeda, već posljednji trzaj. Kada ste istopljeni u mjestima gdje ste nekada bili najjači, šta vam tek slijedi u drugim gradovima znate i sami, pa otuda progovara strah", navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su dodali da je DPS u Tuzima osvojio 764 glasa manje,  u Budvi  1.377 glasova, u Herceg Novom 900 glasova manje, a u Kotoru 1.000 glasova manje.

"Na Cetinju ste oslabili za cijela tri mandata. Boli vas to što ste od pojave Demokrata u sedam gradova oslabljeni za 4.816 glasova. Boli vas što već sada znate koliko smo vas oslabili u Podgorici, Pljevljima, Baru i drugim gradovima. Strah vas je kada vidite na stolu vaše procjene koje sadrže sve same minuse i strelice na dolje. A koliko ćemo vas tek istopiti na izborima koji predstoje uvjerićete se za nekoliko mjeseci. Možemo vam samo reći, toliko da će to biti vaš izvjestan politički kraj. I zato nema tih matematičkih računskih operacija koji vaš minus može pretvoriti u plus", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније