Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

02. 12. 2017. 09:05 >> 08:31
21

PREGOVORI O CETINJU

SD: Dobili pozive i DPS-a i opozicije

Socijaldemokrate (SD) su dobile poziv za pregovore o formiranju vlasti na Cetinju od Demokratske partije socijalista (DPS) i Građanskog pokreta (GP) URA, koja predvodi opoziciju, saopštio je nosilac liste Ivan Gazivoda.

“Dobili smo poziv, i kada napravimo platformu počećemo razgovore”, potvrdio je Gazivoda za Pobjedu.

SD je lokalnim izborima na Cetinju osvojio dva mandata. DPS-u je pripalo 16 mjesta u lokalnom parlamentu, ali to nije dovoljno da samostalno formiraju vlast.

Opozicija Demokrate, GP URA, Socijaldemokratska partija i Stara garda liberala imaju 15 mandata za većinu su im potrebna dva odbornika.

Pregovarački tim SD-a za Cetinje predvodi potpredsjednik stranke, Damir Šehović, a u njegovom sastavu su još i Gazivoda, koordinator SD-a za Cetinje Goran Petrović i Ivan Ivanović.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније