Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

01. 11. 2017. 13:54 >> 13:28
8

SLOŽNO I JAKO

DF: Kapa nosilac liste na Cetinju

Predstavnici DF-a Cetinje predali su sinoć Opštinskoj izbornoj komisiji Prijestonice listu kandidata za odbornike. Izbori na Cetinju biće održani 26. novembra.

Izborna lista DF-a na Cetinju nosi naziv “Demokratski front cetinje – samo složno, samo jako!”, a nosilac izborne liste je bivši proslavljeni rukometaš i sportista Đuro Kapa.

Izborna lista broji 33 kandidata, a na izbornoj listi manje zastupljeni pol iznosi trećinu, dok gotovo isti procenat čine i mladi.

Nosilac izborne liste DF-a na Cetinju prilikom predaje izborne liste Opštinskoj izbornoj komisiji zahvalio se svim aktivistima DF-a na Cetinju koji su dali svoj doprinos prilikom prikupljanja potpisa podrške.

“Naša lista koja naziv naziv DF Cetinje – samo složno, samo jako, govori zapravo iz više razloga da nam je potreban upravo ovaj slogan, jer samo slogom i velikom voljom možemo uspjeti da srušimo diktatorsku torturu koja se već vise godinama vrši nad ovim gradom. Jako, da ne pokleknemo u svim onim podmetanjima koji oni vrše, ne samo nad ovom koalicijom, nego sam siguran i nad drugima“ zaključio je Kapa.

Član predsjedništva PzP-a Nikola Bajčetić, koji je ujedno i šef kampanje na Cetinju, saopštio je da lista DF-a predstavlja sve ono suprotno od liste DPS-a u Prijestonici.

“Naša lista simbolizuje čojstvo i poštenje, ali na žalost, ovaj režim je uspio da upravo ove simbole koji su kroz istoriju uvijek krasili Crnu Goru, pa i samo Cetinje, ukalja i osramoti, te je svojim maćehinskim odnosom prema svojim građanima, pokazao već odavno pravo lice I namjere. Vjerujem da su se građani i građanke Prijestonice nagledali fabrika čokolade i raznih projekata poput žičara i svjetskih stadiona. Takođe, želio bih da im poručim da budu jako oprezni i dobro razmisle kome daju svoj glas, s obzirom na broj lista koji se prijavio, te da imaju u obzir razne političke projekte koji su u posljednje vrijeme poslužili režimu da otmu iskrene opozicione glasove, a kasnije ih poklone upravo onima protiv kojih su pričali u izbornoj kampanji. Zato je pravo vrijeme da samo složno i samo jako, daju svoj glas DF-u na Cetinju, jedinoj opozicionoj grupaciji koja je iskreni i dokazani neprijatelj DPS-u, i koja se danas nalazi pod nezapamćenim političkim progonom”, zaključio je Bajčetić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније