Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

24. 10. 2017. 13:40 >> 13:11
5

STOJANOVIĆ PORUČIO

"Ko o čemu, Bečić o moralu"

Demokratska partija socijalista će, kao i do sada pokazivati kako se radi u interesu svih građana, i zato danas na Cetinju imamo neuporedivo bolju infrastrukturu nego ranije, koju ćemo nastaviti da obnavljamo, poručio je predsjednik Savjeta mladih OO DPS Prijestonice Marjan Stojanović.

On je reagovao na jučerašnju izjavu lidera Demokrata Alekse Bečića, koji je kazao da će ovog puta na Cetinju pobijediti bratska sloga, komšijska ljubav, pobjede, a ne podjele.

“Kako svakodnevno slušamo Aleksu Bečića koji slavodobitno govori o pomirenju, a ne podjelama, ne možemo a da se ne osvrnemo u blisku prošlost. Da li je to isti onaj Aleksa Bečić koji je izgubivši na partijskim izborima potražio rezervnu varijantu u pravljenju sopstvene partije?! Pitamo se, da li to znači da kada bude izgubio na svim narednim izborima, će potražiti i rezervnu državu”, poručio je Stojanović.

Ponižavajući Cetinjanke i Cetinjane, kao i čitavo crnogorsko društvo, govoreći da smo posrnuli, Bečić pokazuje šta zaista misli o Cetinju, Crnoj Gori i svim našim građanima, kaže Stojanović.

“Da bi se nešto uradilo, nije dovoljno obući lijepo odijelo i vezati crvenu kravatu ili maramu na glavu, već se moraju zasući rukavi i svakodnevno biti u kontaktu sa građanima, i u dobru i u zlu. Svu svoju ljubav prema Cetinju su pokazali time što nisu podržali Zakon o Prijestonici, koji je i bez njih izglasan na inicijativu i glasovima Demokratske partije socijalista, a zahvaljujući kome ćemo otvoriti nova radna mjesta i poboljšati život svih gradjana Cetinja”, navodi Stojanović u reagovanju.

Za razliku od njega, DPS kako navodi, rezervnu državu nema.

“Ponosni smo i na naše Cetinje, i na našu Crnu Goru. Na sreću građana Prijestonice, izbori se ne dobijaju pisanjem saopštenja iz udobnih fotelja, već radom i povjerenjem koje vam narod ukazuje. Jedini program koji oni nude jeste mržnja prema neistomišljenicima i gomila neistina, a jedini plan im je da se dokopaju fotelja”, poručio je Stojanović.

On kaže da DPS ne bi licitirao o procentima podrške, jer će već 26. novembra saznati šta narod misli.

“Demokratska partija socijalista će, kao i do sada pokazivati kako se radi u interesu svih građana, i zato danas na Cetinju imamo neuporedivo bolju infrastrukturu nego ranije, koju ćemo nastaviti da obnavljamo. S obzirom na višak vremena koji imaju, jer na svoj posao ne idu, a primaju platu koju im obezbjedjuju građani Crne Gore, ostavljamo im da se i dalje bave nama, jer im je to izgleda jedini posao a i stranački program, a mi ćemo nastaviti da radimo u interesu svih građana”, zaključio je Stojanović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније