Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

23. 10. 2017. 08:28 >> 08:02
9

JONICA POTVRDILA

Neću biti potpredsjednik SNP-a

Funkcionerka SNP-a Snežana Jonica saošptila je da neće biti jedan od pet potpredsjednika SNP-a, iako se to očekivalo nakon što su dva potpredsjednička mjesta ostala upražnjena, te najave novog lidera partije Vladimira Jokovića, i da neće osnivati novu političku partiju, kako se spekulisalo u političkim kuloarima.

 

Jonica je bila protivkandidat Jokoviću na stranačkom kongresu.

Ona je podvukla da neće biti ni cijepanja SNP-a, kako se spekulisalo, poručujući da će u njoj imati žestokog protivnika svi koji svojim postupanjem budu provocirali cijepanje partije i tjeranje ljudi iz stranke.

U intervjuu za Dan je rekla da je korektno da novoizabranom predsjedniku SNP-a "damo onih 100 dana, koliko dajemo i Vladi kad se izabere, da svojim potezima pokaže na koji način misli da ispuni svoja ključna obećanja da će ostvariti jedinstvo partije i da će u vrhu partije biti mladi ljudi".

Kazala je da nije tačno da osniva novu stranku.

"Kada je politika u pitanju, SNP je moj početak i kraj. To ponavljam i danas. Neću biti potpredsjednik partije. Ne napuštam SNP. Nema cijepanja SNP-a. Svima koji svojim postupanjem budu provocirali cijepanje SNP-a ili budu tjerali ljude iz SNP-a poručujem da će u meni imati žestokog protivnika", rekla je Jonica.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније