Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 10. 2017. 18:37 >> 18:06
10

ŽIVKOVIĆ ODGOVORIO

"Jokić i Pejović bili državljani Srbije u vrijeme izbora"

Funkcioneri Demokratske partije socijalista stekli su državljanstva susjednih država prije 2006, kada je to bilo zakonom dozvoljeno, dok su poslanik Demokratske Crne Gore Mijomir Pejović i predsjednik Opštine Vladimir Jokić to učinili nakon 2006, čime su prekršlili Ustav Crne Gore i obmanuli građane koji su za njih glasali na izborima, kazao je poslanik DPS-a Danijel Živković.

"Demagozi, niko vas nije pitao da li su Vladimir Jokić i Mijomir Pejović državljani Republike Srbije danas, već da li su to bili u vrijeme stupanja na fukcije. Vaše podmetačine više ne mogu da prođu ni kod đece u vrtiću, a način na koji brzopotezno dobijate ispis iz srpskog državljanstva je slučaj koji treba da ispita Tužilaštvo", poručio je Živković u odgovoru na tvrdje Demokrata da Jokić i Pejović nijesu državljani Srbije.

Živković je saopštio da su u redovima Demokratske Crne Gore i oni koji su "formirali zloglasni Sedmi bataljon".

"I njih ćete se odreći jednakom brzinom kao što ste danas sa svog sajta iz spiska članova Opštinskog odbora Demokrata Budva brže-bolje izbrisali imena Nikole Sjekloće i Gorana Slovinića, nakon što su uhapšeni u policijskoj akciji kao članovi organizovane kriminalne grupe", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније