Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

07. 10. 2017. 18:41 >> 18:10
17

DPS SAOPŠTIO

"DF u strahu lažno optužuje"

Političko posrnuće Demokratskog fronta (DF) u svim sferama, zamijenila je očigledna panika u njihovim redovima zbog činjenice da se svakim danom otkrivaju novi detalji njihovog učešća u raznim nepočinstvima kojima se bave istražni organi, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Čelnici DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević optužili su gradonačelnika Podgorice, Slavoljuba Stijepovića da je uoči parlamentarnih izbora 2016. u Atlas banci zamijenio 100 hiljada dolara koje su kasnije, kako tvrde, iskorištene za kampanju DPS-a.

Kako tvrde iz DPS-a, u golom strahu za opstanak, DF ovih dana pokušava da lažno optuži što više ljudi, ne bi li još neko potonuo s njima.

„Ali zaboravlja DF da su za to potrebni dokazi, a to je glavni kamen spoticanja u njihovom nastupu. Nikakve dokaze za svoje laži nemaju, niti ih mogu imati. Zato DF nastavlja da radi ono u čemu je najbolji - da izmišlja i kleveće“, kaže se u reagovanju DPS-a.

Ovog puta su, kako navode, odabrali temu koju DF najbolje poznaje, a to je pranje novca.

Iz DPS-a dodaju da je već u dosadašnjoj fazi istrage javnosti nedvosmisleno predstavljena i potvrđena kriminalna organizacija koja je upumpala u parlamentarnu kampanju milione ruskih dolara u cilju rušenja Crne Gore.

„Pošto su očito do detalja, kroz lično iskustvo, upoznati sa ovim krivičnim djelom, istu mahinaciju pokušavaju da stave na teret i onima koji sa tim nemaju nikakvih dodirnih tačaka“, kazali su iz DPS-a.

Oni su rekli da je kroz proces demokratskog sazrijevanja crnogorsko društvo dekriminalizovalo klevetu, pa politički „neandertalci iz DF zbog ovih laži ne mogu krivično odgovarati“.

„Jasno je da je za njih demokratija prerano došla i da još nijesu spremni za nju, ali im građani neće dozvoliti da u svom političkom brlogu prljaju časne i poštene ljude“, zaključili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније