Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me; Objavio: I. P. ]

25. 09. 2017. 14:00 >> 13:31
18

SIMOVIĆ O OPOZICIJI

Govore o dijalogu, a neće dijalog

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović rekao je da opozicija insistira na razgovorima za rješenje političke krize, ali da suštinski ne žele da razgovaraju.

 

Da opozicija želi razgovor, prema mišljenju Simovića, oni bi došli tamo gdje se razgovara.

"A razgovara se u otvorenom parlamentu, na bazi odgovornosti koje su preuzeli od građana Crne Gore kroz svoje mandate, ali njih tamo nema. Sve ono što je saopštio predsjednik Vlade je na tom fonu, dakle da dođu da razgovaramo u parlamentu", kazao je Simović.

Potpredsjednik Vlade je saopštio i da opozicija govori o dijalogu, ali da suštinski ne žele dijalog.

"Da žele dijalog, evo skoro godinu dana prođe, a njih nema tamo gdje bi trebalo da budu. A kao što vidimo, mi nudimo dijalog, ali ne trošimo vrijeme, vodimo dijalog s građanima na terenu", rekao je Simović.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније