Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 07. 2017. 14:15 >> 13:49
3

KOLIĆ ODGOVORIO

Znamo da Demokrate "žuljaju" DPS

Znamo da Demokratska Crna Gora "žulja" DPS, koja je trenutno na aparatima u mnogim opštinama, saopšteno je iz stranke Alekse Bečića.

 

Poslanik Demokrata, Dženan Kolić, saopštio je da je izgleda "uzalud pozivati Đukanovića i takmičare u zaštiti njegovog lika i djela da se potpišu ispod onoga što izmudruju".

"Ali ništa – po obrazu ih ne možeš udariti, sve su prilike. Zato, nije lako odgonetnuti koja kukavica ovoga puta stoji iza saopštenja, ako već ne šef lično. Dug je red potencijalnih 'pusti me da prođem' laktaša, koji bi i ovakve nebuloze na koje odgovaramo napisali samo da zavrijede još koji mjesec na nekoj od funkcija koje su ih zapale samo zato što imaju savitljivu kičmu i što nikad nisu imali svoje ja. Jedino tako mogu da krče put ka vrhu DPS-a", saopštio je Kolić.

Saopštio je da su u DPS-u hrabri "jedino kad se krećete, i to ne kroz narod, nego daleko od njega, sa nekoliko prstena obezbjeđenja oko vas".

"I to pokazuje koliko ste svjesni svojih nedjela prema ovom društvu i ovoj državi. Koliko ste budžeta, što državnih, što opštinskih, 'skratili' i taj zakinuti dio stavili sebi u džep? Koliko ste stanova u zemlji i inostranstvu od novca građana kupili? Vikendica? Automobila? Jahti? Koliko ste banaka otvorili? Preduzeća? Iza koliko trgovinskih lanaca stojite? Koliko ste ličnih karata prodali? Koliko ste dnevnika sa evidencijama sigurnih glasača potrošili? Koliko je majki crnu vunu prelo zbog vaših crnih trojki? Koliko ste staža zaslužili na 'ušnom' u ANB-u? Koliko ste slobodoumnih novinara pretukli i pokušali da im začepite usta? Koliko ste miliona poreza izbjegli da platite zato što ste dio OKG? Koliko ste momaka, svojevremeno, na Dubrovnik poslali? Koliko ste fabrika zatvorili", neka su od pitanja Kolića.

Pitao je DPS i kada će prestati da tako ružno govore o Crnoj Gori.

"I znamo da vas Demokrate već žuljaju, i to žestoko. Trenutno ste na aparatima u mnogim opštinama. Budva, Kotor i Herceg Novi su vas već 'pozdravili', a uskoro ćete 'mahanje' imati i od Cetinjana, Mojkovčana, Žabljačana, Pljevljaka. U Podgorici nikad niste ni bili pobjednici, a nije kupljenih. Jednopartizmu u Nikšiću je uskoro kraj. I tako dalje, i tako redom, sve do oslobađanja cijele Crne Gore", navode Demokrate.

Kolić poručuje i da će DPS izvrnuti "iz svake fotelje iz koje ste u crno zavijali Crnu Goru i njene građane, i vratićete svaki cent koji ste ukrali i odležati svaki dan zatvora koji ste zaslužili".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније