Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Vijesti, Objavio: I. P. ]

03. 05. 2017. 08:30 >> 10:42
43

PROSLAVA DANA POBJEDE

Knežević predvodi delegaciju u Rusiji

Član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević pozvan je da predvodi delegaciju u Rusiji na proslavi obilježavanja 72. godišnjice Dana pobjede u Velikom otadžbinskom ratu.

Knežević će sa delegacijom tamo boraviti na poziv gubernatora Voronješke oblasti Alekseja V. Gordeeva, saznaju “Vijesti”. Gordeev je bio ministar poljoprivrede u vrijeme drugog predsjedničkog  mandata Vladimira Putina.

Pored predsjednika Demokratske narodne partije (DNP), delegaciju će činiti i poslanik i predsjednik Instituta za srpski jezik i književnost Budimir Aleksić, menadžer Opštine Budva Milo Božović, odbornik u Skupštini opštine Budva Jovica Gregović,  predsjednik Unije za vojnu neutralnost Gojko Raičević i predsjednik Kluba mladih DNP-a Nikola Jovanović.

Posjeta će trajati od 07. do 12. maja.

Пратите нас на

Коментари43

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније