Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

24. 02. 2017. 17:05 >> 16:39
8

BEČIĆ PORUČIO

"Samo političke kukavice udaraju na majke"

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić okarakterisao je pokušaj ukidanja prava na naknade majkama po osnovu rođenja troje ili više djece kao udar na čojsku Crnu Goru.

"Smeta im što su žene hrabrije od članova organizovanih kriminalnih grupa, a samo političke kukavice udaraju na majke", naglasio je Bečić.

On je danas, na sastanku Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi, pozvao sve članove da se uključe i pomognu u zaštiti prava majki.

"Demokrate uzimaju u zaštitu sve one kojima je pomoć potrebna i kojima je nanijeta šteta nezakonitim i nepravednim postupanjem ove i ovakve vlasti. Kako za majke, Demokrate su se zauzele i za striktno poštovanje Zakona o stručnom osposobljavanju lica sa stečenim visokim obrazovanjem. Istog trenutka kada problem neke socijalne grupacije izbije na površinu, mi se zauzimamo za što hitnije pomjeranje stvari sa mrtve tačke", saopštile su Demokrate.

Poručuju da će i u narednom periodu nastaviti sa pružanjem zaštite svim građanima u ostvarivanju njihovih prava, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost.

Na sastancima sa novim članovima i simpatizerima Demokrata iz te opštine, kako se navodi u saopštenju, konstatovan je značajan priliv novog članstva Demokratama u Herceg Novom.

"Snaga Demokrata raste na svim nivoima organizovanja, a zahvaljujući tom nezaustavljivom trendu, kao i činjenici da uporedo sa jačanjem u kvantitativnom, Demokrate u Herceg Novom jačaju i u kvalitativnom smislu, Opštinski odbor formirao je i veliki broj mjesnih odbora. Ova činjenica je za Demokrata veoma bitna, jer olakšava ostvarenje našeg cilja, a to je pobjeda u svakom gradu, svakom naselju, svakom kvartu i svakoj ulici nad organizovanim kriminalnim grupama", piše u saopštenju.

Podsjetimo, lokalni zbori u hercegnovskoj opštini zakazani su za 7. maj.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније