Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

29. 01. 2017. 16:44 >> 16:29
15

OO NIKŠIĆ

DPS: Stav Demokrata je mržnja prema nama

Demokrate u svojoj politici imaju jedan jedini stav, koji čak nije ni politički – mržnju prema Demokratskoj partiji socijalista, dok o svemu ostalom nemaju, ne samo program, nego ni stav ni mišljenje, saopštio je nikšićki DPS.

"Politika svedena na pitanje ličnog i osvetničkog, bez jasnih stavova, osuđena je na propast, pa i politika Demokrata. Zato su se i prepali da su izbori u Nikšiću početak njihovog kraja, pa se grčevito bore za opstanak, jer je svima jasno da prevarna politika može da prođe samo jednom na šarm i praznu priču, a da je za dalju političku borbu potrebno neuporedivo više od onoga što Demokrate nude", navodi se u saopštenju OO DPS-a Nikšić.

Kako su istakli, Demokrate ne nude ništa osim potrošenih slogana o "mladosti, mudrosti, hrabrosti", koje su pozajmili od SNP-a, "partije koju je njihov lider Aleksa Bečić vrlo stručno uništio".

"Pošto su u Budvi i Kotoru već pokazali samo nivo bahatosti svojih funkcionera i započinjanje posla sa tanjega kraja, poput mijenjanja natpisa iz latinice u ćirilicu i raspoređivanja čitavih porodica po kabinetima i sekretarijatima, očekuju da im se isto, nekim čudom, omogući i u Nikšiću. Brzo će biti jasno uz čiju podršku i kako su Demokrate u Budvi došle do pozicije da mogu da prijete `izvrtanjem iz fotelja` i nasilničkim ponašaljem svojih funkcionera. Između ostalog i zbog tog iskustva Nikšićani će ih 12. marta pozdraviti njihovim sloganom `Aj polako`", istakli su iz nikšićkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније