Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

02. 12. 2016. 08:10 >> 07:53
24

NITAN SAOPŠTIO

S DF-om bio neslužbeno

Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Njemačke i izvjestilac Bundestaga za Crnu Goru Ditmar Nitan demantovao je tvrdnje Demokratskog fronta (DF) da je tokom sastanka sa dijelom rukovodstva te političke organizacije kazao da se "priča o navodnom pokušaju državnog udara u Njemačkoj doživljava isključivo kao bajka za malu djecu pred spavanje".

Nitan je za Pobjedu rekao da je razgovor bio neslužben i u prostorijama koje nijesu predviđene za sastanke sa zvaničnim delegacijama.

"Imao sam otvoren i konstruktivan sastanak sa članovima Demokratskog fronta. Razgovor je bio neslužben (off the record) i vođen je na mjestu koje nije predviđeno za sastanke. Nijesam autorizovao nijedan citat ili izjavu za objavljivanje", rekao je Nitan u izjavi za Pobjedu.

Podsjećamo, DF je saopštio da su predstavnici tog političkog saveza razgovarali sa Nitanom u Bundestagu, koji je, kako je navedeno u saopštenju DF-a za javnost, rekao da se u Njemačkoj "priča o navodnom pokušaju državnog udara doživljava se isključivo kao bajka za malu djecu pred spavanje".

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније