Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ R.B. ]

28. 03. 2024. 09:05 >> 09:05
1

NOVO ZADUŽENJE

Dajković na čelu operativnog tima u Podgorici

Na inicijativu gradonačelnice Podgorice Olivere Injac formiran je operativni tim, koji čine zaposleni iz više gradskih službi i preduzeća, na čelu sa vršiocem dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislavom Dajkovićem.

Njihov terenski rad će, kako je saopšteno iz Glavnog grada, ubrzati rješavanje problema i doprinijeti neposrednoj komunikaciji sa građanima.

Uređenje grada, odnosno otklanjanje određenih nedostataka i rješavanje problema će, kako se navodi, biti intenzivirano tako što će članovi tima biti na terenu gotovo svim radnim danima, te bilježiti koji su to problem koji otežavaju život u tim djelovima grada, bilo da je u pitanju rasvjeta, vodovodna mreža, asfaltiranje puteva, nedostatak parking mjesta, rješavanje problema buke...

"Služba za građane je najbliži, pa i najbrži kanal komunikacije između građana Podgorice i gradskih institucija. Samim tim, srećan sam što imamo punu podršku gradonačelnice Injac i njenog tima, da naš rad podignemo na još veći nivo”, istakao je Dajković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније