Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ R.B. ]

16. 01. 2024. 13:04 >> 13:04

MEDIGOVIĆ ZA TVCG

Pazar se nastavlja na dvije lokacije, najavljen i proljećni

Nastupom hrvatske muzičarke Ide Prester sinoć je završen praznični pazar na podgoričkom Trgu nezavisnosti. Program se do 22. januara nastavlja kod Sahat kule i kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom. Najavljen je i Podgorički proljećni pazar.

Ana Medigović iz Sekretarijata za kulturu Glavnog grada saopštila je da su ove godine osim lokacije u centru, odlučili da ožive i druge djelove grada.

Dvije nove lokacije su, kako je kazala, po mišljenju mnogih sugrađana i zakupaca, pravo osvježenje.

"Program na Trgu Bećir-bega Osmanagića kod Sahat Kule koncepcijski je bio drugačiji, mogli ste uživati u zvukovima sevdah muzike i etno zvuka i Trg kod Svetog Petra Cetinjskog, koji je dominantno bio namijenjen djeci, gdje ste mogli vikendom odgledati dječje predstave, nastupe", kazala je ona u Jutarnjem programu TVCG.

Istakla je da su komentari pozitivni, ne samo Podgoričana, već i turista, stranaca...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније