Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Мина бизнис [ R.B. ]

17. 11. 2023. 16:58 >> 16:58

GLAVNI GRAD

Konkurs za podršku start up-ovima na teritoriji Podgorice

Sekretarijat za preduzetništvo i investicije raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Glavnog grada opredijeljenih za podršku start up-ovima koji imaju sjedište na teritoriji Podgorice.

Javni poziv, koji je otvoren 30 dana, odnosi se na novoosnovana preduzeća koja nijesu starija od pet godina i koja kreiraju, razvijaju i stavljaju u upotrebu inovacije za razvoj proizvoda, servisa i procesa, sa visokim potencijalom rasta na međunarodnom tržištu.

Glavni grad ovim konkursom stavlja na raspolaganje 60 hiljada eura, a biće podržane start up ideje koje bi doprinijele razvoju Glavnog grada.

Maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je šest hiljada eura.

Prijava na konkurs predaje se u zatvorenoj koverti na adresu Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније