Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ A.B. ]

07. 08. 2023. 16:39 >> 16:55
2

PREDSJEDNICA SKUPŠTINE GLAVNOG GRADA

Borovinić Bojović: Podgorica je uz Ljubljanu

Povodom nevremena koje je na području Slovenije, pored materijalnih razaranja odnijelo i brojne ljudske živote, predsjednica Skupštine Jelena Borovinić Bojović uputila je izraze solidarnosti i podrške svim koji su se našli na udaru prirodne nepogode.

"U ime Skupštine Glavnog grada i u svoje lično ime izražavam žaljenje prvenstveno zbog gubitaka ljudskih života, ali i zbog ogromnih materijalnih šteta izazvanih jakim elementarnim nepogodama. Skupština Glavnog grada stoji na raspolaganju da u okvirima svojih mogućnosti pruži podršku pogođenim lokalnim samoupravama Slovenije, ali i susjednih zemalja. Podgorica visoko vrednuje blisku saradnju koju sa Ljubljanom ostvaruje u kontinuitetu u oblasti urbanog razvoja, i zato nam je posebno stalo da u slovenačkoj prestonici znaju da je u ovom teškom trenutku Podgorica uz njih i da smo spremni da promptno reagujemo i uputimo svaku vrstu pomoći koja bude potrebna", poručila je Borovinić Bojović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније