Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

06. 04. 2021. 21:27 >> 21:28

SNP PODGORICA

Vrata Gradskog pozorišta da se konačno otvore

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica izražava nadu da će radovi na izgradnji Gradskog pozorišta biti zaista završeni krajem ove ili početkom naredne godine, kako je juče najavila zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić.

Kako ističu u saopštenju, imajući u vidu dosadašnju dinamiku izgradnje, brojne najave okončanja projekta, probijanje rokova i česta odlaganja, čini im se da građani Podgorice s pravom mogu sumnjati u ovo obećanje.

"Podsjećamo da je Gradsko pozorište trebalo da otvori svoja vrata još 2018. godine, pa zatim krajem prošle godine, ali do toga nije došlo. Do tada glumci i publika ostaju bez adekvatnog prostora u kojem bi mogli da realizuju svoja djela i uživaju u predstavama. Nedopustivo je da Podgorica u 2021. godini nema svoju pozorišnu scenu, te da ni nakon 60 godina nemamo objekat u kojem bi Podgoričani mogli da gledaju najnovije predstave", navodi se u saopštenju SNP-a.

Nadaju se, kako su dodali, da će se petogodišnja izgradnja Gradskog pozorišta zaista do kraja godine privesti kraju, te da će ono što prije primiti prve posjetioce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније