Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Milena Đurović Stanojević, Radio CG

18. 03. 2024. 11:22 >> 14:45
2
Čitaj mi:

saobraćaj u prekidu do 14 sati

Bivši radnici Košute ponovo blokirali put Podgorica-Cetinje

Bivši radnici Košute sa Cetinja počeli su četvrtu blokadu magistralnog puta Podgorica-Cetinje na Kruševom ždrijelu u znak protesta zbog neriješenih potraživanja.

Saobraćaj prema Budvi i Podgorici biće u prekidu do 14 sati.

Pravni zastupnik radnika Petar Martinović saopštio je da im se niko od nadležnih nije obratio te da će njihov sljedeći korak biti vjerovatno protest ispred Vlade Crne Gore.

"Bivši radnici ne odustaju od svojih potraživanja, a moguće je i da će štrajkovati glađu", rekao je Martinović.

Predstavnica radnika Dijana Vujović podsjeća da im se duguju zarade i da im se poveže radni staž.

"Hoće li se ko u ovoj državi naći da nam pomogne. Predsjedniče Vlade Spajiću nijesmo krivi što tražimo zarađeno. Imate para za 144 funkcionera da im se isplati milion i 800 hiljada za prošlu godinu a za nas nemate 2 miliona. Da li se to nagrađuju za uništenje države ili za dobrobit države. Do kad mislite da nas držite ovako", navela je Vujović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније