Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ A.B. ]

25. 09. 2023. 14:25 >> 14:26

VELIKI PROMET

Aerodromi: Imali smo dva miliona putnika za više od pola godine

Aerodromi Crne Gore su od 1. januara do subote, 23. septembra opslužili dva miliona putnika.

"Ovaj rezultat je očekivan s obzirom na to da je Podgorica tokom avgusta bila povezana sa do 40, a Tivat sa do 39 destinacija”, izjavio je zamjenik izvršnog direktora ACG, Petar Radulović.

On je objasnio da je, u ukupnom broju, na Aerodromu Podgorica do danas opsluženo 1.286.364 putnika, dok je na Aerodromu Tivat opsluženo 730.722 putnika.

Kada je riječ o učešću država u prometu putnika na Aerodromima Crne Gore izdvajaju se Srbija i Turska, slijede Poljska i Austrija kao i Velika Britanija i Njemačka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније