Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Dragana Šundić, TVCG ]

10. 05. 2023. 16:58 >> 16:58
1

POČEO SAJAM “JOB FAIR”

Lakše do posla, prakse ili stručnog usavršavanja

Sajam “Job Fair” počeo je u Podgorici, a mladima će na taj način biti olakšan put do posla, prakse ili stručnnog usavršavanja poručeno je sa događaja. Jedna od glavnih poruka je da mladi treba da znanje ostave u svojoj državi.

Sajam poslova studentima predstavlja priliku da ostvare kontakt sa budućim poslodavcima, te da saznaju koji profili se traže na tržištu te koja znanja i vještine je potrebno imati radi lakšeg zaposlenja.

“Cilja ovogodišnjeg sajma je da studentima, olakša put do posla, prakse ili stručnog usavršavanja. Ovo je mjesto stvaranja novih prilika”, poručio je Mikavica.

Sa sajma je poručeno da ne smijemo dozvoliti da mladi ljudi odlaze iz zemlje, već da znanje ostave u svojoj državi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније