Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

14. 05. 2024. 19:21 >> 19:30
Čitaj mi:

PODGORICA

Vučelić napušta klub sa GP URA, puna podrška Injac

Odbornica u podgoričkom lokalnom parlamentu Maja Vučelić saopštila je da napušta odbornički klub "Može Podgorica - Ovo je naš grad".

Kako je kazala, ta odluka je rezultat nedavnih političkih događanja unutar odborničkog kluba, u kojima Vučelić tvrdi da nije bila uključena.

 

"Tiču se stvaranja zajedničkog bloka sa odbornicima Pokreta za Podgoricu i PzP-a, poznatog kao "blok 11". Želim istaći da moje napuštanje kluba Može Podgorica ne znači napuštanje parlamentarne većine u Glavnom gradu, koja broji 34 odbornika, niti odstupanje od koalicionog sporazuma. Moj angažman kao nezavisnog odbornika nastaviće se sa istim žarom i predanošću prema interesima građana Podgorice", poručila je Vučelić.

 

Prema njenim riječima, rad gradonačelnice Podgorice Olivere Injac, i dalje ima njenu punu podršku.

"Smatram da je njeno vođenje grada primjer dobrog upravljanja koji zaslužuje priznanje i podršku svih nas u skupštinskim klupama. Nadam se da će "blok 11", kao i preostalih 23 odbornika iz naše većine, nastaviti da sarađuju u duhu konstruktivnosti i zajedničkog cilja - napretka Podgorice. Bilo koje distanciranje od dogovorene većine od 34 odbornika bilo bi shvaćeno kao kršenje koalicionog sporazuma i moglo bi usporiti razvojne procese u gradu. Kao nezavisna odbornica, posvećena sam radu u interesu svih građana Podgorice i ostajem otvorena za saradnju sa svim političkim snagama koje djeluju u korist našeg grada", zaključila je Vučelić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније