Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 01. 2014. 11:13 >> 11:13
1

PRIHVATILI PONUDE

Prerada Pejoviću i Politropusu

Stečajna uprava Prerade, pogona Kombinata aluminijuma, prihvatila je ponude nikšićkog Uniproma i Politropus Alternative iz Tivta za kupovinu imovine.

Stečajni upravnik, Zoran Janković kazao je agenciji Mina-business da je prihvaćena ponuda Uniproma, biznismena Veselina Pejovića koji je ponudio 1,5 miliona eura za Fabriku valjaonice sa livnicom trake.

Tu spadaju građevinski objekti sa zemljištem i pripadajućom infrastrukturom i opremom za proizvodnju livene aluminijumske trake i tečnog metala i Valjački stan za proizvodnju hladnovaljane aluminijumske trake sa pripadajućom opremom.

Janković je rekao da je prihvaćena i ponuda Politropus Alternative, od 1,9 miliona eura za Fabriku za preradu aluminijuma.

“Za Fabriku felgi za bicikla Ubli ponuđeno je 100 hiljada eura, a za Fabriku tapeta u Beranama pet hiljada eura”, rekao je Janković.

Politropus Alternative je crnogorska kompanija, sa međunarodnim kapitalom. Njen osnivač i vlasnik je Ukrajinac Roman Denkovič. Preduzeće se bavi proizvodnjom industrijskih gasova.

Stečajna uprava Prerade raspisala je početkom decembra tender za prodaju imovine po cijeni od 15,25 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније