Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 06. 2021. 11:00 >> 11:03
3

KOMPANIJA SAOPŠTILA

Jandreoski novi direktor Aerodroma CG

Goran Jandreoski, kandidat iz Sjeverne Makedonije, imenovan je za novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, saopšteno je iz kompanije, uz napomenu da ga je preporučilo bogato profesionalno iskustvo.

"Komisija, koju su činili članovi Odbora direktora ACG i predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija, izabrali su Jandreoskog nakon završenog Konkursa i intervjua, a na osnovu njegove bogate profesionalne biografije", kazali su iz Aerodroma Crne Gore.

Jandreoski je, navode, bio direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Sjevernoj Makedoniji, kao i na visokim rukovodećim pozicijama na aerodromu u Skoplju.

"Diplomirani je inženjer elektrotehnike; ima diplomu iz menadžmenta civilnog vazduhoplovstva iz Singapura, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation graduate na Univerzitetu Dunav Krems. Tokom intervjua je kao prioritete svog angažmana naveo sertifikaciju aerodroma, optimizaciju troškova preduzeća i tehničko unaprjeđenje obje vazdušne luke", navode iz ACG.

Podsjećaju da je konkurs za novog izvršnog direktora raspisan 5. maja, a prijavilo se 14 kandidata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније