Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

13. 05. 2021. 12:44 >> 12:52

EPCG

Aplikacije za bolju uslugu i veće zadovoljstvo kupaca

Elektroprivreda (EPCG) je sa kompanijom SAGA CG potpisala ugovor o javnoj nabavci za unapređenje aplikacije u Call centru.

Iz EPCG su saopštili da je nakon sprovedenog postupka javne nabavke, krajem aprila kao najpovoljnija odabrana ponuda renomiranog ponuđača SAGA CG, sa kojom je potpisan ugovor vrijedan 145,02 hiljade eura, sa porezom na dodatu vrijednost (PDV).

Izvršni direktor EPCG, Nikola Rovčanin, kazao je da se unapređenje aplikacije kontakt centra sprovodi u cilju efikasnijeg i produktivnijeg rada, kao i poboljšanja servisa koji se nude kupcima.

„Krajnji cilj unapređenja Kontakt centar aplikacije jeste podizanje zadovoljstva kupaca i stvaranje još boljih uslova za jednostavan, neposredan i interaktivni kontakt sa korisnikom u cilju pružanja kvalitetne usluge i zadovoljavanja njihovih potreba za pravovremenom i tačnom informacijom“, rekao je Rovčanin prilikom potpisivanja ugovora.

On je naveo da od potrošača očekuju povratne informacije, kako bi kontinuirano unapređivali rad i zajednički pronalazi rješenja na obostranu korist.

Izvršni direktor kompanije SAGA CG, Ivan Bojanović, podsjetio je na ogromno iskustvo koje to preduzeće ima u realizaciji projekata tog tipa.

„SAGA je kompanija koja ima preko 30 godina iskustva i predstavlja regionalnog lidera u oblasti softverskih rješenja za brigu o korisnicima. Veliko je zadovoljstvo što nam je EPCG ukazala povjerenje i siguran sam da ćemo ga opravdati“, saopštio je Bojanović.

Iz EPCG su objasnili da će se, kao rezultat te aktivnosti, lakše i preciznije evidentirati privogori i zahtjevi kupaca u cilju njihovog rješavanja u zakonskim rokovima.

„Novi modul omogućiće unos podataka, dodavanja dokumenata različitih statusa, kao i povezivanje sa kompanijom Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), kako bi se automatizovalo dostavljanje nalaza po prigovoru, a sve zajedno rezultirašće lakšim i preciznijim izvještavanjem u skladu sa zakonskom obavezom“, dodaje se u saopštenju.

Nova aplikacija će, kako su naveli, značajno unaprijediti i komunikaciju sa kupcima, jer će informacije o statusu prigovora biti dostupne operaterima i zaposlenima koji direktno komuniciraju sa potrošačima.

„Takođe, kroz razvoj portala i mobilne aplikacije obezbijediće se integracija sa sistemom, kako bi i kupci putem naših servisa sami mogli da dobiju potrebne informacije“, rekli su iz EPCG.

Nadogradnja u dijelu govornog automata (IVR), između ostalog, smanjiće procenat odbijenih poziva u vrijeme obračuna i povećati dostupnost operatera za direktnu komunikaciju sa kupcima.

„Nadogradnjom Kontakt centar aplikacije biće unaprijeđen i čitav set servisa, između ostalih, slanje računa putem mejla, sms i slanje sms alerta“, kazali su iz EPCG.

Savremeni Call centar EPCG uspostavljen je 2015. godine i omogućava potrošačima da informacije dobiju direktno od operatera ili putem govornog automata.

Pozivi ka broju 19100 su besplatni iz svih mobilnih i fiksnih mreža u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније