Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 03. 2020. 12:16   >>  13:04

NLB BANKA

Benefiti klijentima koji koriste digitalne kanale

U periodu pojačanih mjera predostrožnosti s ciljem preveniranja pojave koronavirusa, za sve postojeće i potencijalne klijente NLB Banka je pripremila posebne benefite koji se odnose na korišćenje digitalnih kanala za poslovanje sa bankom.

Sa ciljem da smanjimo potrebu dolaska u Banku zbog jednostavnih bankarskih operacija, klijentima, fizičkim licima, smo omogućili:
-besplatno podizanje novca debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori počev od 15.3. uz već besplatno podizanje gotovine na NLB Bankomatima svim NLB debitnim karticama,
-besplatna plaćanja putem mobilnog i elektronskog bankarstva NLB Klik,
-besplatnu čalanarinu za naredna tri mjeseca za NLB Pakete, koji sadrže mobilno i elektronsko bankarstvo NLB Klik;
-bez naknade za obradu kredita u iznosu do 15.000 eura za sve koji za taj kredit apliciraju na našim online kanalima, putem NLB portala i Viber-a.  
Za aktivaciju mobilnog i elektronskog bankarstva i druga pitanja i nedoumice, klijenti mogu kontaktirati Kontakt centar NLB Banke na 19888, mejla info@nlb.me i web chat-a na stranici www.nlb.me.
U banci su već ranije preduzeti svi neophodni koraci sa ciljem da se klijentima i zaposlenima obezbijedi najviši nivo poslovne sigurnosti.

Sada kada je najvažnije da se socijalna distanca smanji na najmanju mjeru i kada se građani savjetuju da borave u svojim domovima, NLB Banka ovim putem želi da pomogne svojim klijentima i olakša im korišćenje alternativnih načina obavljanja bankarskih usluga, bez potrebe za posjetom filijali.
Ukoliko, pak, klijenti imaju neodložnu potrebu da obiđu filijalu, savjetujemo da prethodno zakažu sastanak kod svog komercijaliste ili ličnog bankara ili pozovu Kontakt centar na 19888, kako bi se izbjeglo stvaranje gužve.

NLB Banka prati smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade Crne Gore, poštuje donešene odluke i dnevno donosi mjere sa ciljem prevencije pojave epidemije Korona virusa. O svim novim informacijama, redovno ćemo informisati građane putem svih bančinih kanala, kao i obavještavanjem medija, čija uloga je u datoj situaciji nemjerljiva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније